WordPress afbeelding(en) wordt niet getoond in Safari?

Afbeelding niet zichtbaar in Safari ?

Heb je last van dat er een afbeeldingen in Apple Safari internetbrowser niet getoond wordt en bijvoorbeeld wel in FireFox ?

 

Heb je last van dat er een afbeeldingen in Apple Safari internetbrowser niet getoond wordt en bijvoorbeeld wel in FireFox of Chrome ?
Dan zou het te maken kunnen hebben dat je een accent,spatie of procent character/teken (á,é,í,ó,ú, ,%) in je bestandsnaam hebt gebruikt. Ik zal een voorbeeld geven :)

Let dus op de benaming van je afbeelding.
Stel je hebt een afbeelding zo genoemd:
Onze HOND André - niet helemaal 100%.JPG“.
Niet zichtbaar: "Onze HOND André - niet helemaal 100%.JPG"

In de hierboven getoond voorbeeld zit in de benaming spatie’s, een accent streepje boven de letter “e” (in het woord ‘André’) en een procent “%” teken. Blijkbaar heeft internetbrowser Safari hier moeilijkheden mee en zal dan ook niet zichtbaar zijn.

Het is daarom beter om het bestand te (her)noemen naar bijvoorbeeld:
onze-HOND-Andre-niet-helemaal-100procent.jpg“.
onze-HOND-Andre-niet-helemaal-100procent.jpg

Mocht je nu heel veel afbeeldingen hebben die het niet doen omdat ze hetzelfde probleem hebben, dan zou je deze plugin “Search & Replace” kunnen proberen. Waarschijnlijk kan je hiermee snel de namen van de bestanden aanpassen ;)

Ps. Heb je wat aan mijn tip gehad, laat hieronder dan een reactie achter. Zou ik leuk vinden. En wat betreft de plugin “Search & Replace“, ik heb er zelf geen ervaring mee maar mocht jij dat wel hebben (positief of negatief) dan hoor ik dat graag ook. Bedankt! :)

 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *