Webshop Catwalk Closet online !

Catwalk Closet nu online !

Catwalk Closet nu online !

 

Met de zomer voor de deur, is het alleen nog wachten op lekker weer ;)
Maar goed, nu is er voor de dames (dat mag ik wel zeggen) een geweldige nieuwe webshop online.

Stel jezelf voor lekker zittend aan het water of strand. Relaxed in een stoel met een cocktail binnen handbereik en dan met je smartphone/tablet even lekker online shoppen.
Bezoek de site Catwalk Closet en je waan jezelf dan ook nog direct op Ibiza ;)

Op de website van Catwalk Closet vind je geen massaproductie. Dus geen producten die iedereen heeft, maar misschien wel zou willen hebben. De producten komen van kleine fairtrade leveranciers uit alle uithoeken van de wereld.

Ze doen niet aan massale inkoop, maar hebben gewoon kleine voorraden. Vaak is het gemaakt van natuurlijk materiaal en met de hand bewerkt. Ook in samenwerking met andere ondernemers ontwerpen ze unieke wannahave producten.

Gers customs heeft de web winkel/shop mogen maken voor Catwalk Closet en hun logo komt van de hand van SMT Visuals. Overigens één van de beste fotograaf en grafische vormgever die ik ken (maar dat terzijde). De vormgeving van de site (ook wel theme genoemd) is ook aangepast naar wens van de klant.

De inhoud van de shop zal dagelijks/wekelijks aangevuld worden met de nieuwste catwalk-waardige fashion. Dus zeker de moeite waard om de site vaker te checken.

Ik wens Manon heel veel plezier en succes met de webshop.
&
Dat de site en de collectie van Catwalk Closet alvast iedereen dat lekkere zomerse gevoel mag geven.
Ik neem alvast een cocktail, Adios!

 


2 responses to “Webshop Catwalk Closet online !”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *