Soms zit het tegen …

Soms zit het tegen...

Soms zit het tegen ...
 

Begin dit jaar rond twee januari vond ik het verdacht rustig in mijn email inbox. Normaal gesproken ontvang ik wel tientallen e-mails per dag in mijn inbox, maar omdat ik nog genoeg werk had liggen kwam het wel even goed uit.

Toch bleef het in mijn achterhoofd broeien… gaat het wel goed?
Ik zat ook nog op een aantal reacties te wachten van klanten maar goed het was net oud & nieuw geweest en misschien hadden ze wel een heel goed feest achter de rug ????

Na een paar dagen toch maar eens mijn spam folder gecheckt of daar nog berichten in stonden (die geen spam waren), en ‘Ja hoor’ daar stonden gewoon een hele berg mails van klanten in… zelfs mails van voor oud & nieuw nog ?

Gevolg hiervan is dat ik flink achterliep op de planning/werk. Alle lopende projecten van klanten moesten geïnformeerd en uitstelt worden. En lopende deadlines werden daardoor niet gehaald. Na ongeveer pas twee en half a drie weken was de achterstand wel redelijk weg maar moesten de opdrachten die er nog lagen ook nog gebeuren natuurlijk.

Je zou denken van okee goed kan gebeuren, maar het verhaal gaat nog verder. Vorige week een afspraak gehad bij een klant (waarbij ik te laat aankwam) en net voor deze presentatie had ik toevallig een update uitgevoerd waarmee de halve site automatisch was aangepast. Met als gevolg een hele slechte presentatie en de klant terecht niet blij met de situatie. Ook dat kan eens gebeuren…
Kan het nog slechter… helaas ja…
Ondertussen wachten er ook een aantal klanten nog op hun oplevering. Vorige week ook de hele familie verkouden geworden inclusief ik… en (nog een paar dingen privé). Maar met klap op de vuurpijl wil mijn iMac vandaag (5 feb.) niet meer opstarten ??

Het lijkt wel een hele slechte film en dat ik het allemaal verzin.

Ik hoef geen medelijden maar ik moet wel voor de tweede keer in een maand tijd alle klanten gaan berichten. Het is natuurlijk een aanfluiting en ik sla een flater. Slecht voor de imago en wat kan je er dan zelf ook rot door voelen. Zwaar &%#$%@.
Het enige positieve is doordat ik dit allemaal zo opschrijf het wel iets oplucht, de gedachte komt wat tot rust maar niet echt Gers.

Maar goed, soms zit het mee. Soms zit het tegen en soms zit het heel erg tegen! ☹️

 
 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *