Nieuwe website Dick van Campenhout online

Nieuwe website Campenhout.com online

Nieuwe website Campenhout.com online

 

Op 1-1-2016 is de nieuwe website van Dick van Campenhout (www.campenhout.com) online gegaan. De website is een re-design van de oude site en de afdelingen logo’s van hun diensten hebben ook een kleine maar sublieme verandering ondergaan.

De gehele site structuur/navigatie en de techniek erachter is aangepast. Zo is de site gemaakt door middel van het CMS WordPress en is de site eindelijk ‘mobile ready’ of anders gezegd ‘Responsive’. Wat concreet betekent dat de website nu ook op verschillende beeldschermresoluties (zoals smartphones en tablets) goed wordt weergegeven.

Ook zijn een aantal foto’s op de site gemaakt door Gers. Er is nadrukkelijk gekozen om geen stockphoto(‘s) te gebruiken omdat dit niet goed de realiteit van een geleverd product en/of dienst weergeeft. Naar mijn inzien zou het de site ook meer afbreuk, dan goed doen.

Begrijp mij niet verkeerd, stockphoto’s kunnen prima gebruikt worden voor bijvoorbeeld andere doeleindes. Denk bijvoorbeeld aan marketing doeleindes, actie/event banners, blog post’s of low budget promoties. Maar voor producten en diensten die jezelf aanbied is eigen beeldmateriaal vaak wel de beste optie.

Hieronder enkele foto’s die in opdracht zijn gemaakt door Gers:

Kunstwerk De RDM-er
Kunstwerk De RDM-er
Lasser werknemer campenhout.com
Lasser werknemer campenhout.com
Hoogspanning installatie door Campenhout montage en constructie
Hoogspanning installatie door Campenhout montage en constructie


Dan nog het laatste…
Dick van Campenhout heel veel succes en plezier met de nieuwe site.
Bekijk hier de website http://www.campenhout.com.

 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *