Gerslukkig nieuwjaar!

Gerslukkig nieuwjaar

Gerslukkig nieuwjaar

 

Iedereen een Gers nieuwjaar en dat al je wensen uitkomen!

Het zit er weer op en we mogen weer ;)

Het jaar 2015 is voor mezelf echt omgevlogen, het was weer een turbulent jaar… met ups en downs. Bij lange na zijn niet al mijn voornemens en doelstellingen gehaald helaas. Maar goed, des te meer ben ik gemotiveerd om het in 2016 anders te gaan doen en aan te pakken.

Één van de doelstellingen die ik bijvoorbeeld wel heb gehaald, is het (meer) Genieten. Ik hou deze doelstelling dan ook weer voor 2016 erin.  Ik zit mezelf net af te vragen wat mijn andere en nieuwe wensen/doelen worden voor 2016. Het woord dat ik steeds zie terugkomen in mijn gedachte is het woord ‘Meer’.

Mijn voornemens voor 2016 zijn:

Meer voornemens en doelstellingen halen bijvoorbeeld.
Of, meer genieten (en dat kan van alles zijn, van werk/opdrachten/vakantie/familie….).
Meer klanten/mensen helpen.
Meer marketing gaan doen.
Meer mooie en Gerse dingen maken.
Meer fotograferen.
Meer groeien en ontwikkelen.
Meer tijd voor mijn gezin maken :)

Lang genoeg geschreven, het is weer tijd voor actie.
Tweeduizendzestien ‘Here I come‘!

 

Ps. ik ben benieuwd naar wat jou voornemens zijn voor 2016?
Schrijf ze hieronder op in het commentaar. Leuk!

 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *