Fijne Kerstdagen en een Gers nieuwjaar

Fijne Kerstdagen en een Gers nieuwjaar

Fijne Kerstdagen en een Gers nieuwjaar

 

Afgelopen weken/maanden is het een beetje stil geweest rond het bloggen, de reden hiervoor is dat ik weer PaPa zou worden en bent geworden begin deze maand van een mooie gezonde meid. Heel mooi en bijzonder allemaal 🙂

Het klussen van de babykamer waar ik mijn handen toch vol aan had, duurde langer dan gepland. Dat had ik iets onderschat, maar ik vond het wel weer leuk om fysiek bezig te zijn. En nu zijn het de poepluiers en flessen melk die mijn tijd opeisen, dat zal denk het ook nog komend jaar zo blijven 😀

Misschien is nu ook een mooi moment om even stil te staan en terug te kijken op wat er allemaal is gebeurt afgelopen jaar. In het begin van het jaar schreef ik dat ik meer wou genieten en wou doen, ik had een lijst gemaakt van punten en het woord meer speelde daarin een sleutelrol. Nou ik heb Meer gekregen 😉

Maar niet alles is gelukt (helaas), niet alle punten heb ik kunnen oplossen zoals bijvoorbeeld ‘meer groei doormaken’ zowel zakelijk als persoonlijk. Maar ik denk dat ik mijn nieuwe voornemen voor volgend jaar wel hierdoor gelijk weet bv “Meer tijd inplannen voor privé/mezelf/gezin”.

 

Iedereen bedankt!

Namens mezelf “Gers.nl” wil ik ook iedereen bedanken, klanten, vrienden, familie, kennissen. Iedereen bedankt. Het klinkt corny en clichén ik weet het, maar ondanks alle problemen op de wereld, met geweld en geld. Mogen wij denk allemaal hier in het Kikkerlandje niet klagen.
Er zijn mensen die een dierbare hebben verloren, en ik mag mezelf gelukkig prijzen dat 2016 een jaar is geworden om niet meer te vergeten dankzij de geboorte van onze kleine wonder. Meer kan ik mezelf niet wensen.

Nogmaals bedankt, geniet van nog één Kerstdag morgen en alvast de beste wensen voor 2017.
Geniet ervan!

 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *