Fijne (kerst)dagen en alvast een Gers 2018 gewenst

Fijne (kerst)dagen en een Gers 2018

Fijne (kerst)dagen en een Gers 2018

 

Allereerste allemaal fijne (kerst)dagen gewenst, ga lekker genieten van alles. Sommigen zijn al vrij dus geniet daarvan en andere zullen nog werken (misschien beter plannen volgend jaar 🙂 ). Ik wil gelijk even via deze weg iedereen bedanken, BEDANKT al mijn klanten en nieuwe klanten, vrienden bedankt, familie thx en kennissen. Bedankt!

Het lijkt wel de Oscar uitreiking maar goed, hieronder nog wat meer informatie over afgelopen jaar. Een kleine terugblik en wat worden mijn nieuwe voornemens. Ben je benieuwd lees dan verder en anders hoop ik jullie weer te zien in 2018. Bedankt 😉
 

Een terugblik van 2017.
Rond deze tijd vorig jaar werd onze kleine grote wonder geboren, nu is ze alweer 1 jaar?
Waar is de tijd gebleven?
Het is vooral voor mezelf allemaal weer veel te snel voorbij gevlogen, het is alsof er weer niks is gebeurt en niks heb bereikt afgelopen jaar en dat ik tijd mis. Maar er is natuurlijk wel weer heel veel gebeurd…

Zoals ik al schreef, begin 2017 heb ik/wij een baby gekregen en die heb ik zien opgroeien naar een superleuk en mooi mini mensje (daar kan AI nog wel iets van leren). Een baby die lekker slaapt, huilt, al loopt, dingen sloopt, klimt en valt. Ze begint te communiceren en haar eigen karakter begint al te vormen. Irreëel soms maar super Gers 🙂

Mijn doelen/voornemens van vorig jaar was meer tijd voor mezelf en familie maken (zie de post van vorig jaar), dat is weer deels gelukt. Het deel voor mezelf meer tijd vrijmaken is echt(er) niet gelukt, maar we mogen niet klagen.
 

Nieuwe voornemens voor 2018.
Omdat het vorig jaar niet echt is gelukt wil ik voor komend jaar voornemen meer tijd voor mezelf (proberen) te creëren/inplannen. Ik liep vaker afgelopen jaar achter op wat zaken, soms door onmacht en soms door omstandigheden (ik wil niet zeggen door de kleine….). Maar dat moet anders en ik moet/wil weer meer dingen gaan bouwen. Voornemen nr 2, meer mooie en Gerse dingen creëren en bouwen.
En dan mijn laatste voornemen, meer blogs posten dan vorig jaar…. maar gezien het aantal van 2017 (slecht 3) moet dat geen punt worden 🙂

 

Bedankt!

Namens mezelf “Gers.nl” geniet morgen van de eerste Kerstdag, alvast de beste wensen gewenst en alvast een Gers 2018!

 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *