Fijne feestdagen en een te Gers nieuwjaar!

Fijne feestdagen en een te Gers nieuwjaar!

Fijne feestdagen en een te Gers nieuwjaar!

 

Allereerste allemaal fijne feestdagen en (alvast) een te Gers nieuwjaar!

Ga lekker genieten van alles… ook al is het iets waar je niet in eerste instantie aan zou denken. Kijk naar buiten, haal diep adem, wees gezegend met wat je hebt of kan. Ik zal het nog een keer zeggen ‘Geniet’! ;)
Nog één week en dan is het weer nieuwjaar, 2020… Bang! Bang! Happy New Year!
(Wat-Ging-Dat-Snel-Punt-NL?)

 
Een terugblik over 2019, 2018, 2017
Het jaar begon eigenlijk dat ik achter een aantal feiten aanliep. Te weinig tijd om mijn administratie bij te werken, facturen te sturen, te weinig tijd om alles op orde te krijgen/houden. Te weinig tijd om te slapen, te weinig tijd om (volledig) te genieten, te weinig… marketing, voortgang, te weinig tijd voor mezelf, huishouden…. #TeWeinigTeWeinig :(

Laat ik eens mijn vorige voornemens bekijken, wat waren mijn vorige voornemens?
Mijn voornemen wat ik in mijn oude blog post had geschreven (“Fijne (kerst)dagen en alvast een Gers 2018 gewenst“) was ‘meer tijd voor mezelf (proberen) te creëren/inplannen‘.
Nou dat is niet echt gelukt…

Nu ben ik ook benieuwd naar wat mijn voornemen van vorig jaar was/waren?? Die ben ik ook vergeten…. over het jaar 2019. Tot mijn verbazing staat in de oude blog post “Fijne Gerssemus!“geschreven…. En daar komt het: Niks! ?? :D
Ik had namelijk geen (nieuwe) blog post geschreven met voornemens, ik zou erop terugkomen maar ik vermoedelijk heb ik daar geen tijd voor vrijgemaakt over hoe het jaar was verlopen, en wat mijn goede voornemens zouden zijn. Super slecht! ik weet het :(
Misschien ben ik het vergeten, of had ik het te druk. Deadlines… maar goed het blijft slecht vind ik zelf.

Afgelopen jaar heb ik wel nog paar mooie projecten mogen doen, zo heb ik de site voor Lunchroom Atlantic (“lunchroom-atlantic.nl“) vernieuwd met een nieuwe responsive design & webshop, ook de site voor Rotterdam Coatings (“rotterdam-coatings.com“) is vernieuwd.

Een nieuwe site voor Impressive Branding (“impressivebranding.com“). Een donatie site gemaakt voor BB Bixie (“bbbixie.nl“) en niet te vergeten sites onderhouden voor Muziek in Waddinxveen (“muziekinwaddinxveen.nl“) en bijvoorbeeld Happy Business Academy (“happybusinessacademy.nl“). Ook die van Te Riele makelaardij (“terielemakelaardij.nl“) ….. en Dick van Campenhout Montage- en Constructie Bedrijf niet te vergeten (“campenhout.com“) ;)

Allen bedankt!
 

Wat zal 2020 brengen? Voornemen(s)…?
Komende dagen/weken ben ik bezig om alles weer goed op de rails te krijgen. Lopende projecten lopen gewoon door, tijd om mijn administratie weer op orde te krijgen en ik zal minder tijd hebben om even snel werk tussendoor op te pakken. Hopelijk is daar begrip voor. Wie een email had gestuurd naar het ‘info@gers.nl’ had al een auto responder ontvangen dat ik niet bereikbaar of direct beschikbaar was voor nieuwe projecten tot aan begin februari 2020.

Wat ook te wachten staat in 2020. Bij deze wil ik melden dat ik heb besloten om mijn Fulltime functie/baan te gaan aanpassen naar een parttime baan. Hoe ik dit ga vormgeven is nog niet helemaal duidelijk omdat het nog niet zo ver is. Maar het is mogelijk dat ik alleen in het weekend kan werken voor Gers.nl of 1 a 2 dagen door de week. We gaan het zien.

De vraag ‘hoezo?’ en ‘waarom?’. Zoals je heb kunnen lezen is tijd een groot factor, maar dat is niet het enige. Ook de kosten zijn daarin heel belangrijk, het kosten/financiële plaatje. In de afgelopen negen jaar is er toch veel veranderd, zowel zakelijk als in mijn prive situatie, techniek/kennis/gevoel/passie/groei/ambitie… harde feiten, maar ook meerdere andere punten die meespelen en waar ik goed over heb nagedacht.

Voor alle duidelijkheid, Gers.nl stop niet!
Ik ga eerst een paar dagen genieten van kerst, familie en vrienden. Daarna zal ik moeten kijken wat de plannen worden. Het wordt een nieuw jaar, hopelijk moet mooie dingen in het verschiet. En ik zie jullie graag weer terug.

Nogmaals Genietse!! en (alvast) een te Gers nieuwjaar! ;)

 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *