Drie blog post’s updates

Drie blog post's updates 10-08-2016

Drie blog post's updates 10-08-2016

 

Vandaag heb ik een aantal blog post’s ge-update. Over het algemeen zijn dat nieuwe (resource) links die ik toevoeg en/of oude links die ik verwijder omdat de links of sites niet meer werken.

 
Dit is de tijd van het zelf leren Zo ook voor de blog post “Dit is de tijd van het zelf leren”. De post is nog geen week oud en toch heb ik 6 nieuwe links gevonden voor je. Goed voor nog meer leer plezier.


Meer dan 50 stockphoto sites Voor de blog post “Meer dan 50 stockphoto sites” heb ik een geweldige aantal van 25 extra stockphoto site links toegevoegd. Ps. ik zou de titel eigenlijk ook moeten veranderen naar “Meer dan 100 stockphoto sites”… maar goed :)


Duizenden (embee’s) gratis extra opslag Verder één kleine update voor de blog post “Duizenden (embee’s) gratis extra opslag”, daar heb ik mogelijk een interessante link voor je gevonden van ‘Google Foto’s’ waarmee je Gratis en Onbeperkt al je foto’s/video’s kan opslaan. De update staat helemaal onderaan de post ;)


'Live video streaming’ de nieuwe hype in spe ? En voor de post “‘Live video streaming’ de nieuwe hype in spe ?” heb ik nog één nieuwe link naar een live video stream App.


Nu we toch aan het updaten zijn, update gelijk ff je wachtwoord(en)… doe dit een paar keer per jaar. Puur voor je eigen veilig. Check ook gelijk of je website nog up-to-date is en future proof. Update je een WordPress site maak dan wel eerst een backup voor de zekerheid.

Mocht het zelf niet lukken dan help ik je graag en heb je nog geen WordPress site of zelfs nog geen responsive/mobiel-ready website (zodat het ook beter te bekijken is voor mobiele gebruikers)?
Ook dan help ik je graag verder, neem contact met mij op via blog@gers.nl :)

 

Update van een update ;)

Wederom heb ik nadat ik alles had ge-update een update uitgevoerd, de titel zou ik eigenlijk ook moeten aanpassen want er zijn geen ‘Drie blog post’s updates’ maar Vier nu. Ik heb als laatst de blog post “Dit is de tijd van het zelf leren” ge-update.

En vandaag 17-08-2016 is er een nieuwe versie van WordPress uitgebracht, WordPress versie 4.6. Genoemd naar de Jazz muziekkant en componist ‘Pepper Adams’. In deze versie van WP zit nu een “Inline link checker” zodat je vooraf kan zien of je wel een correctie link heb ingevoerd en er zit standaard de functie “Content recovery” in die ervoor zorg wanneer de internet verbinding weg valt dat er dan automatisch een backup wordt gemaakt van de pagina waaraan je zat te werken.

Bye!

 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *