Are you ready to make a Switzz !

Switzz Bikes (Fatbikes) webshop

Switzz Bikes Fatbikes webshop

 

De zomer staat voor de deur, we hebben al een paar mooie dagen achter de rug. Maar wat is er dan lekkerder dan buiten zijn, lekker zonnen, zwemmen of misschien wel even lekker fietsen.

Vorig jaar heb ik web shop/winkel mogen maken, met wel hele Gerse fietsen. Eigenlijk is een een catalogus site geworden (omdat je niet direct iets online kan kopen maar dat doet niets onder aan deze Gerse fietsen).

Fatbikes
De Gerse fietsen zijn namelijk Fatbikes van “Switzz Bikes”, zelf had ik er toen der tijd nog niet van gehoord maar het zijn eigenlijk ATM fietsen met hele grote dikke banden. Ze zien er daardoor niet alleen Gers uit maar ze fietsen ook lekker, wat je niet direct zou verwachten.

E-bike van Switzz Bikes
Ben je niet heel sportief (net zoals ik LOL), dan is er ook een elektrische versie van de Fatbike. Dus met tegenwind of met een bergje op zet je gewoon je motortje aan. En hoppa gaan met die banaan ;)

Are you ready to make a Switzz !
Heb je nog geen fiets en/of wil je ook zo’n Gers fiets, ga dan zeker even langs één van de dealers die de Switzz Bikes verkopen en maak een test rit. Er zijn ook een aantal events/beurzen per jaar waar Switzz Bikes aanwezig is, check hun Facebook pagina voor actuele informatie en datums.

Bekijk hier zelf de site www.switzzbikes.nl.
Product fotografie is van hand van Kajsa Strömberg dat mag ook gezegd worden ;)